Prispevki

Natisni

Obisk pri češki LAS

Obisk pri češki lokalni akcijski skupini “MAS Česky Les”

Predsednik Društva za razvoj podeželja “LAS Slovenskih goric”, Andrej Kocbek, in član društva, Karl Vogrinčič, sta 10. novembra 2016 bila na delovnem obisku pri češki lokalni akcijski skupini “MAS Česky Les” v mestu Domažlice, Češka republika (http://www.masceskyles.cz). V času obiska sta predstavila organiziranost društva in LAS Ovtar, pojasnila pobude za skupne projekte na področju apiterapije in obeležitve stote obletnice smrti dr. Filipa Terča, očeta sodobne apiterapije.

Natisni

9. Božično-novoletni sejem v Lenartu

VABILO  k sodelovanju na božično-novoletnem sejmu

Bozicnisejem2015

Spoštovani!

Leto je naokrog in pred vrati je praznični december - čas lepih želja, nakupovanj in obdarovanj – čas obiska božično-novoletnega sejma!

Natisni

Praznik regij

PRAZNIK REGIJ

Ponudba Slovenskih goric se je 29. in 30. oktobra 2016 že drugič predstavljala na PRAZNIKU REGIJ (FEST DER REGIONEN) v Zehnerhaus v Bad Radkersburgu. Predstavitev je potekala na skupnem razstavnem prostoru Društva za razvoj podeželja »LAS Ovtar Slovenskih goric«. Obiskovalci so spoznali pestro in kakovostno domačo ponudbo: sveže pečena gibanica, vrhunsko vino, klecnprot, pecivo, čokolada in medeni izdelki. Za popestritev dogajanja pa so poskrbeli maskota Ovtar, domači mojstri in veseli muzikanti.

Natisni

Festival vin

Vinski večer v Frančiškanskem samostanu v Sveti Trojici v Slovenskih goricah, vabi vse vinoljube, na Festival vin Osrednjih Slovenskih goric, ki bo potekal v petek, 4. novembra 2016 s pričetkom ob 18. uri.

plakat festival_vin

Grbi občin

obcine logotipi