Prispevki

Natisni

Do konca oktobra 2016 pričakujemo potrditev SLR

Do konca oktobra 2016 pričakujemo potrditev SLR

Vodilni partner LAS Ovtar Slovenskih goric je s koordinacijskim odborom CLLD (sestavljen s predstavniki MKGP in MGRT) te dni uskladil še zadnje dopolnitve Strategije lokalnega razvoja (SLR) LAS Ovtar Slovenskih goric za obdobje 2014-2020.

Natisni

Festival slovenskih LAS

Festival slovenskih LAS 2016

V petek in soboto, 9. in 10. septembra 2016 je v Slovenski Istri – v Marezigah in Kopru potekal letošnji Festival slovenskih LAS, ki je na enem mestu zbral predstavnike Lokalnih akcijskih skupin (LAS) iz 7 evropskih držav. Iz LAS Ovtar Slovenskih goric sta se festivala udeležili predstavnici Društva za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric: Lidija Šipek, podpredsednica društva in Renata Vajngerl, tajnica društva.

Natisni

Obvestilo o razstavi

Razstava likovnih del, ki so prispela na natečaj za otroke in mladostnike na temo »Tajna poroka in Friderikov odhod na vojsko« v okviru projekta Agatinih skrivnosti,  je prestavljena v Knjižnico Lenart (Penova dvorana) in bo na ogled do konca septembra.

Vabljeni k ogledu!

Natisni

Zahvala obiskovalcem

27. avgusta 2016 smo odstirali tančice Agatinih skrivnosti

AgatineSkrivnosti27082016 6

Že četrto leto zapored je gledališka uprizoritev nesrečne ljubezni med Agato in Friderikom na prav poseben način nagovorila veliko število obiskovalcev in pohodnikov, ki jih privlačijo romantika, zgodovina, kultura, naravne lepote, pohodništvo, umetniško ustvarjanje, literatura in še kaj. 

Natisni

Agatine skrivnosti

POVABILO NA AGATINE SKRIVNOSTI 2016 IN ODPRTJE LIKOVNE RAZSTAVE

22. avgusta 2016 je potekala novinarska konferenca, na kateri je bilo predstavljeno, kako bomo zadnjo soboto v avgustu letos že četrtič odkrivali Agatine skrivnosti. Potek prireditve so predstavili Andrej Kocbek, predsednik Društva za razvoj podeželja "LAS Ovtar Slovenskih goric", Renata Vajngerl iz Razvojne agencije Slovenske gorice in Miroslav Mauko, predsednik KD Delavec Lenart, ki bo poskrbelo za gledališke uprizoritve.

NovinarskaAgata2016 4

Grbi občin

obcine logotipi