Prispevki

Natisni

SEZNAM POTRJENIH OPERACIJ

SEZNAM POTRJENIH OPERACIJ 1. JAVNEGA POZIVA (EKSRP) LAS Ovtar Slovenskih goric

Obveščamo vas, da je Upravni odbor LAS Ovtar Slovenskih goric na svoji 5. seji, dne 6. 6. 2017, pripravil seznam vseh potrjenih operacij v postopku 1. Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območjih občin, Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, ki so povezane v lokalno akcijsko skupino LAS Ovtar Slovenskih goric, v letu 2016, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), ki bodo v končno odobritev operacije predloženi pristojnemu organu, t.j. Agenciji Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja.

Natisni

1. občni zbor

VABILO na 1. občni zbor Društva za razvoj podeželja OVTAR SLOVENSKIH GORIC

Spoštovana članica, spoštovani član društva!

Na podlagi 15. 16. in 17. člena statuta Društva za razvoj podeželja OVTAR SLOVENSKIH GORIC sklicujemo 1. redni občni zbor, ki bo:

v sredo, 21. junija 2017, ob 17.00 uri v Centru Slovenskih goric, Trg osvoboditve 9, 2230 Lenart v Slovenskih goricah.

Natisni

na strokovni ekskurziji v Savinjski dolini

Člani Društva OVTAR Slovenskih goric na strokovni ekskurziji v Savinjski dolini

Člani Društva za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric smo bili v četrtek 8. junija 2017 na strokovni ekskurziji z namenom ogleda primerov dobrih praks.

IMG 6189

Udeleženci strokovne ekskurzije

Natisni

KOMARNIK - TERENSKE VAJE

TERENSKO DELO  III., II. IN PRVE GIMNAZIJE NA KOMARNIKU

Vabimo vas, da se v soboto 10. junija 2017 udeležite terenskega dela in vodenega strokovnega ogleda  jezera Komarnik  pri Lenartu, ki ga organizirajo učitelji biologije in kemije III.,  II. in Prve  gimnazije Maribor v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, priznanimi strokovnjaki.

Natisni

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO PO ZELENI SAVINJSKI DOLINI

Društvo za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Turistična agencija LEZE vabita na strokovno ekskurzijo po Savinjskem, ki bo v četrtek, 8. 6. 2017.

Grbi občin

obcine logotipi