Prispevki

Natisni

Utrinki KOS 2016

SEJEM KOS 2016

Na letošnjem že 6. Kmetijsko obrtniškem sejmu se je predstavila Ovtarjeva ponudba iz Slovenskih goric. Dobro obiskan sejem je obiskovalcem v pokritem prostoru ponujal kulinarične dobrote, vino in izdelke domače obrti. 

Natisni

Vabimo na sejem KOS 2016

Spoznajte in okusite Ovtarjevo ponudbo na sejmu KOS

Člane in simpatizerje Društva za razvoj podeželja »LAS Ovtar Slovenskih goric« vljudno vabimo na Kmetijsko – obrtniški sejem KOS 2016, kjer boste deležni okusnih dobrot Ovtarjeve ponudbe iz dopolnilnih dejavnosti.

Sejem KOS_prva_stran

Natisni

9. SREDNJEVEŠKI DAN NA GRADU VURBERK

9. SREDNJEVEŠKI DAN NA GRADU VURBERK

Vljudno vabljeni na tradicionalno prireditev z zgodovinsko vsebino - v počastitev vrnjenega grba plemiške rodbine Stubenberg – ki se bo zgodila v soboto, 11. 6. 2016 ob 14.00 uri. Po otvoritvi srednjeveškega sejma z dvigom zastav in sprevodom sodelujočih bo grajski klicar oznanil županov sprejem grofov in grofic bližnjih gospoščin Fale, Hrastovca in Štatenberga.

Vurberk 2015

Hrastovška gospoda na obisku na Vuberku v letu Gospodovem 2015

Natisni

Ekskurzija članov v Prekmurje

Strokovna ekskurzija v Prekmurje

Člani Društva za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric  smo se v torek 17. maja 2016 udeležili strokovne ekskurzije z ogledi dobrih praks.

DSC 1396_-_kopija

Natisni

Nagrajenci DSK

Nagrajenci Dobrot slovenskih kmetij 2016

Na 26. ocenjevanju Dobrot slovenskih kmetij na Ptuju so s svojimi izdelki sodelovali tudi ponudniki iz Slovenskih goric. Številna priznanja in znaki kakovosti so dokaz, da je Ovtarjeva ponudba kakovostna. Nagrajencem iskreno čestitamo! 

Grbi občin

obcine logotipi