• LAS OVTAR SLOVENSKIH GORIC 2014-2020

  • Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost (CLLD)
  • pogodbeno partnerstvo
  • vključenih območje 10 občin
  • sprejeta Strategija lokalnega razvoja
  • javni pozivi za črpanje sredstev iz EKSRP,ESRR
  • na voljo do 2.768.495,37 EUR sredstev
 • NA SEJMU AGRA

  LAS Ovtar Slovenskih goric se že več let predstavlja na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Številni obiskovalci Ovtarjevega razstavnega prostora lahko okušajo izbrane dobrote Slovenskih goric: vrhunsko vinsko kapljico, še toplo slovenskogoriško gibanco, potice, salame in ostale dobrote naših kmetij in mojstrov.

 • OSREDNJE SLOVENSKE GORICE VABIJO

  Vinorodne in sadjarske kraje odkrivajte na pohodniških, različnih tematskih in kolesarskih poteh. Med potepanjem po gričih in dolinah se ustavite v vinotočih, na ekoloških, turističnih in izletniških kmetijah, ob jezerih, gozdovih, na poljih ali v trških jedrih. V izobilju boste odkrivali tudi odlična vrhunska vina in kulinariko. Vabljeni!

Natisni

Prva sprememba SLR

Prva sprememba Strategije lokalnega razvoja LAS Ovtar Slovenskih goric

V skladu z 18. členom Uredbe o izvajanju lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost v programskem obdobju 2014-2020, lahko LAS enkrat letno predlaga spremembo Strategije lokalnega razvoja (SLR). Predlagane spremembe morajo izhajati iz spremenjenih okoliščin na območju LAS. Vse spremembe SLR morajo biti na kratko opisane in utemeljene na preglednici, ki jo najdete v prilogi spodaj. Opisan mora biti tudi vpliv sprememb na doseganje ciljev, ki so zastavljeni v SLR.

Vse zainteresirane iz območja LAS Ovtar Slovenskih goric tako pozivamo, da podate svoje predloge za spremembo SLR. Predloge pošljite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do torka 12. 12. 2017.

Podane predloge bosta pred posredovanjem sprememb SLR obravnavala in potrjevala Upravni odbor in Skupščina LAS Ovtar Slovenskih goric. 

Preglednica - spremembe SLR

Kontakt

Društvo za razvoj podeželja
LAS OVTAR Slovenskih goric
Trg osvoboditve 9
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Telefon: 059 128 773
E-Mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktni obrazec

Grbi občin

obcine logotipi