GlaMUR brošura

V podporo našim ponudnikom, ki so se vključili v skupnost GlaMUR, smo na Razvojni agenciji Slovenske gorice pripravili tudi pregledno brošuro, kjer je zbrana ponudba iz Slovenskih goric in Prlekije. Na strani slovenskih partnerjev je projekt formalno sicer že zaključen, kljub temu pa še vedno poskušamo najti vire in sredstva, da tudi v teh negotovih časih peljemo zgodbo naprej. Partnerja iz Avstrije, LAS Vulkanland in Društvo Genuss am Fluss-Užitek ob reki, pripravljata tudi digitalno platformo, kjer bodo v obeh jezikih predstavljeni ponudniki z obeh strani meje.

Poleg večje prepoznavnosti želimo doseči tudi višjo raven samooskrbe, saj nas primeri iz tujine učijo, da se vedno bolj vračamo nazaj k naravi in k domačim dobrinam, zato velja podpirati lokalne ponudnike, da bo tudi denar ostajal doma.

 

Brošura Glamur

PRENESITE SI BROŠURO GLAMUR

 

 

Skupnost GlaMUR se širi

Partnerji v projektu GlaMUR smo v zgodbo o skupni čezmejni blagovni znamki GlaMUR uspeli vključiti skupaj okoli 200 ponudnikov. Upoštevanje standardov kakovosti ponudbe, resnosti sodelovanja in raznolikosti regionalnih produktov pomeni tudi večjo prepoznavnost območja in ponudbe, zato želimo v tej smeri nadaljevati tudi v prihodnje. Z operacijo želimo spodbuditi tudi uporabnike, da prepoznajo visoko vrednost domačih, lokalnih produktov, ter podpirate svoje sosede, sokrajane in druge proizvajalce ali ponudnike storitev iz regije. S sodelovanjem ponudnikov in z namenskimi strokovnimi ekskurzijami po sosednjih regijah je bilo stkanih veliko vezi in razvitih idej, zato pričakujemo, da bo ponudba v Slovenskih goricah kmalu postala še bolj bogata. 

Na spodnji povezavi predstavljamo aktualni seznam vključenih ponudnikov iz Slovenskih goric na dan 1.9.2020. S svojim obiskom jih podprite tudi vi.

GlaMUR ponudniki iz Slovenskih goric

Glamur foto članek

GlaMUR poletje

Projekt GlaMUR, ki povezuje lokalne ponudnike območij LAS Ovtar Slovenskih goric, LAS Prlekija in LAS Vulkanland (Avstrija) prihaja v prihajajočih mesecih v sklepno fazo. Neljuba situacija v svetu je povzročila, da nekatere načrtovane aktivnosti (Umetnost rizlinga in gibanice, Festival slovenskogoriške gibanice) ne bodo mogle biti izvedene, kljub temu pa upamo, da bomo za ponudnike lahko izpeljali še kakšno strokovno ekskurzijo, v načrtu pa je še priprava različnega promocijskega materiala in pa izdelava kuharske knjige. V nadaljevanju je pripravljen kratek povzetek dosedanjih aktivnosti.

Read moreGlaMUR poletje

Vključite se v blagovno znamko GlaMUR!

Logo GenussamFluss FERTIG

GLAMUR je naslov projekta, ki ga v okviru sodelovanja lokalnih akcijskih skupin izvajamo LAS Ovtar Slovenskih goric, LAS Prlekija, LAG Vulkanland iz Avstrije in društvo Genus sam Fluss. »GlaMUR – Užitek ob reki« je tudi blagovna znamka na območju 28 sosednjih občin Slovenije in Avstrije. Ponudnikom bo tako omogočenih več možnosti za povezovanje, večanje prepoznavnosti tudi v lastnem okolju ter nove priložnosti za trženje. VKLJUČITEV V OPERACIJO GlaMUR JE BREZPLAČNA, partnerji pa smo za vključitev oblikovali naslednje kriterije:

Kriteriji tabela

Vabimo vas, da se vključite v blagovno znamko GlaMUR z izpolnitvijo PRISTOPNE IZJAVE.

Za vse informacije smo na voljo na 041 346 593 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.